Las Vegas

PIRATES! FL
trakehnerori, 172 cm
syntynyt 24.05.2009, VARL
kasvattanut Aurora, FL Sporthorses
koulupainotteinen, GP - 120cm - 100cm
omistaja Troya (VRL-03933), Las Vegas
ei arvonimiäPirates! FL eli Pipetti on ostettu kasvattajaltaan Auroralta suoraan tuoreena htnetin myyntitopikista. Varsanalku raahattiin väkisin meille Vegasiin, kun jo yksi trakehnerori (Waterfall's Smartness) meiltä löytyi ja lisää himoitsin. Ahneutta, ahneutta. Yleensä tämänsukuisia hevosia ei meillä oikein Vegasissa tavata, mutta taitaapi olla mussa vähän keräilijän vikaa - kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran!

Pirates! FL eli tuttujen kesken Pipetti on kaikinpuolin mukava herrasmies, joka toisinaan tuntuu unohtavan sukupuolensa. Herralla ei tunnu toisinaan juolahtavan mieleenkään, että hänen pitäisi sukupuolensa puolesta hirnahdella jokaisen ohikulkevan tamman perään, esitellä heille kaula kaarella ja häntä korkealle kohotettuna passagetaitojaan ja riepotella taluttajaansa ihan vain machoilun nimessä. Ehei, sen sijaan Pipetti on viileän rauhallinen mitä nyt silloin tällöin keskittyy hurmaamaan tammamammoja viileällä charmillaan. Pipetin viileä charmi puree yleensä kaikkiin, mutta ihan aukoton sekään ei ole: ori saattaa toisinaan säpsähdellä aivan käsittämättömille asioille ja silloin charmikkuus onkin tipotiessään. Pipetti on koulutettu aina Grand Prix -tasolle saakka, eikä ihme: ori on yhteistyöhaluinen ja höyhenen kevyt ratsastaa. Ori reagoi apuihin yleensä viiveettä ja lisäksi herra on erittäin oppivainen. Vaikka Pipetti onkin kouluhevonen upeine askellajeineen ja virheettömine siirtymisineen, toimii herra myös muissa lajeissa. Esteillä ori on varmajalkainen ja hyppää epäluuloitta. Toisinaan Pipetin säpsy luonne tulee kuitenkin myös esteillä esiin: jos ori rämäyttää jonkin esteen rytinällä alas, on työ ja tuska saada Pipettiä enää kyseisen esteen ylitse uudelleen. Myös maastoillessa Pipetti saattaa säpsähdellä vaikka mitä linnuista autoihin ja jalankulkijoihin, vaikka ori teoriassa onkin lähes sataprosenttisen maastovarma. Teoriassa.

Pipetillä on upea, yksipolvinen koulutrakehnersuku. Orin molemmat vanhemmat ovat sekä KRJ- että YLA-palkittuja, ja molempien vanhempien sukujuuret ovat tuontiverta Saksasta.

Huomaa, että sukutauluun on merkitty vain ensimmäisen kahden polven hevosten saavutukset!

i. Craven GER
trakehner, ori, KRJ-I, YLA2
ii. Mephistopheles Dust
evm
iii. Demystifier

iie. Dame Waltz

ie. Hollowgram
evm
iei. Pitch-Black

iee. Spitfire

e. Tonight You're Mine
trakehner, tamma, KRJ-II, YLA3
ei. So Last Season
evm
eii. Corleoné

eie. Misty Mornings

ee. Magical Lightening
evm
eei. Whispers With The Wind

eee. Valerié
t. Viva la Vega WAS
t./o. Varsa
t./o. Varsa
t./o. Varsa
t./o. Varsa
t./o. Varsa


KOULURATSASTUS
00.00.00 - JAOS - 0/0
00.00.00 - JAOS - 0/0
00.00.00 - JAOS - 0/0
MUUT KILPAILUT
00.00.00 - JAOS - 0/0
00.00.00 - JAOS - 0/0
00.00.00 - JAOS - 0/0
NÄYTTELYT
00.00.00 - JAOS - 0/0
00.00.00 - JAOS - 0/0
00.00.00 - JAOS - 0/0